19 zsebcucc, ami nélkül lehetetlen élni

470_cm1-horz

Miért kellene egy normál méretű DJ-pultot vagy egy komplett éjjellátó felszerelést magaddal vinni, ha a zsebben elférő változat is használható? Vagy például a zsebporoltó akár életmentő is lehet, hiszen, mint tudjuk, a tűz bárhol lángra kaphat. A Viralnova 19, az életben maradáshoz elengedhetetlenül fontos “zsebcuccot” gyűjtött össze, amit jó, ha te is minél előbb beszerezel! :)

1. Kivetíthető billentyűzet Ha bumfordi, tömpe ujjaiddal képtelen vagy eltalálni a telód apró billentyűit, ennek még értelme is lehet – vagy ha egyszerűen csak fel akarsz vágni…

2. ZsebradarTitkos ügynököknek és szabadságolt/nyugdíjas pilótáknak kötelező darab – vagy csak ha szereted tudni, milyen tárgyak és/vagy élőlények mozognak a közeledben. Gyakorló ufófigyelőknek is nélkülözhetetlen!

3. ZsebszélturbinaHa épp merül a telefonod, iPad-ed vagy a fényképezőgéped aksija, de nincs nálad konnektor, itt a megoldás. A zsebszélturbinával csak ki kell ülnöd egy teraszra – ahol épp fúj a szél – és a levegőmozgást hamar energiává alakítja.

4. Zsebporoltó


Nem csak nyugdíjas/szabadságolt tűzoltóknak ajánljuk: egy petárdagyárban pl. kötelező darab – de Tűzföldön is rendszeresítenénk az állampolgárok közt.

5. ZsebmosózacskóHegymászó vagy, és eleged van belőle, hogy 4000 méter felett csupa mocsok a ruhád? Vidd ezt magaddal a széthajtható mosózacskót, és az alább látható zsebkézmelegítővel együtt mindig patyolattiszta ruhában mutathatsz jó példát a serpáknak, vagy az utadba kerülő jetinek.

6. Pénztárcába épített zsebflaskaA régi mondás szerint az értelmiség előtt két út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan. Ezt még az “átkosban” mondták, de sokak szerint ma ismét időszerű – sőt, már nem csak az értelmiségre igaz. Természetesen nem akarunk senkit alkoholizmusra biztatni, inkább azt hangsúlyoznánk, milyen fontos a napi rendszeres kellő mennyiségű folyadékbevitel. Ezzel a diszkrét eszközzel még oda is beviheted napi betevő ásványvized vagy izotóniás multivitamin-italod, ahová egyébként lehetetlen lenne. Főleg a fitnesz iránt elkötelezett banki alkalmazottaknak ajánljuk.

7. Túlélőtoll Ez a speciális íróeszköz egy vegyi- vagy egy atomtámadást is átvészel. Elsősorban az ilyen egységeket irányító magas rangú tiszteknek, öngyilkos terroristáknak, illetve azoknak az íróknak ajánljuk, akik úgy vélik, túlélik a világvégét, és élményeiket utána feltétlen rögzíteni szeretnék. 

8. Zippo kézmelegítőA klímaváltozás korában a legvalószerűtlenebb helyeken lecsaphat az extrém hideg. Ki szeretne a két méter magas hó fogságában, áram és gáz híján vacogni, netán megfagyni? Nekik, valamint a lavinaveszélyes lejtőkön síelőknek elengedhetetlen egy ilyen szerkezet – utóbbiak akár a felszínre is olvaszthatják magukat vele, ha betemeti őket egy lavina. 

9. Zseb-DJ-pultA népszerű DJ-k sokszor kerülhetnek olyan helyzetbe, amikor váratlanul kérik fel őket egy party lebonyolítására, ám felszerelésük, lemezeik illetve zenefájljaik nincsenek náluk. Erre jelent megoldást ez a zseb-DJ-pult, aminek a segítségével tényleg bárhol és bármikor Hajógyári szigetet varázsolhatnak akár egy lápos rétből is az Alföld közepén. Természetesen teljesen amatőrök is használhatják ugyanerre.

10. Zsebkés+villa+kanálHányszor jártál már úgy, hogy elgondolkozva sétáltál az erdőben, amikor kiderült, hogy ismerőseid éppen a közelben piknikeznek, meghívtak a kockás plédjükön található svédasztalhoz, ám ekkor kiderült, hogy kés, kanál és villa híján nem tudjátok elfogyasztani a fantasztikus salátákat, sülteket, rakott, töltött, mártott, göngyölt és tűzdelt fogásokat? Ezt könnyedén megelőzheted, ha a jövőben nem indulsz útnak enélkül a zsebétkészlet nélkül. Ennyire egyszerű!

11. Gyűrűbe rejtett kozmetikai szettTermészetesen a pikniken is fontos, hogy jól ápoltan üljünk asztalhoz – tehát ezt a gyűrűt se hagyd otthon! A beleépített szettel kitisztíthatod és megreszelgetheted a körmeidet, és meg is fésülködhetsz, ami, lássuk be, a kamerás okostelefonok és a közösségi média korában túlzás nélkül elengedhetetlen.

12. Instagram-kamera és printerNem is tudjuk, kell-e ide egyáltalán indoklás, annyira magától értetődő ennek az eszköznek a szükségessége, hogy tényleg csak azt az egyet nem értjük, hogy-hogy csak most jöttek ki vele?!

13. Vezeték nélküli hangszóróEgy újabb példa egy olyan eszközre, ami óriási ugrás az ember fejlődésében – a legutolsó ilyen korszakalkotó és -váltó találmány talán a kerék lehetett, bár jelentőségében nyilván az sem közelíti meg ezt a zsebhangszórót.

14. Azonnal használható “instant” zuhanyfejHa van egy ilyened és egy PET-palackod, máris kész a mini kerti zuhany – még kert sem kell hozzá. Patak vagy tó partján fekvő nyaralókba, ahová nincs bevezetve a vezetékes víz, igen praktikus lehet.

15. ZsebszondaHa főnöki beosztásban dolgozol, és gyanús, hogy az alkalmazottak munkaidőben italoznak, csak kapd elő ezt az okos szondát, fújasd meg a gyanúsan vidám, vagy éppen szomorú, esetleg tétova mozgású beosztottal. A vendéglátó iparban, pultok közelében dolgozó munkatársakat felügyelő vezetőknek különösen ajánljuk.

16. Éjjellátó zsebkameraTitkos ügynököknek a zsebradar mellett ezt is ajánljuk, de éjszakai portások, illetve éjjel sötét, kivilágítatlan utcákban dolgozó látássérült postások is nagy hasznát vehetik. 

17. Névjegykártya-zsebkésEzt sem nélkülözhetik a titkos ügynökök, akik szorult helyzetben, pl. amikor leleplezték őket, a meglepetés erejét kihasználva szúrhatják le vele ellenfelüket. Ezen kívül az Amerikai pszichóból ismert pszichopata topmenedzserek életét és sorozatgyilkosságait könnyítheti meg érezhetően. 

18. Elektromos sokkolónak látszó öngyújtóMagányos és védtelen nők táskájukból elővéve megfélemlíthetik vele a rájuk támadó szatírokat. 

19. Hát ez mi lehet?Bevalljuk, az utolsó tárgy funkcióját nem sikerült megfejtenünk – talán egy olyan miniatűr kerekes bevásárlótáska lehet, amit rendszerint idős nénik szoktak húzgálni maguk után? Ha igen, akkor extra kisnövésűeknek tervezték! 


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com